Trænger du til at prøve noget nyt i forhold til juleaften? Måske er det på tide at holde julen på en anderledes måde, end hvad du før har været vant til. Selvom julen, er den skønneste tid for mange mennesker, så er det ikke alle som føler det helt samme. For julen kan måske føles ensformigt, hvis man laver det samme hver eneste år. Derfor kunne det være du skulle overveje at rejse til et andet land for at fejre højtiden. Eller måske ’ikke’ fejre…Læs videre “Guide: Rejs til Dubai i juleferien “

aktiviteter i dubai

Dubai er en metropol med en stor rigdom af muligheder for den gode ferie. Du kan dase den ved stranden, få dyrket dit shoppegen, opleve fascinerede arkitektur og meget mere. Men du kan også nyde en aktiv ferie og gå efter aktiviteter hvor du får pulsen op. Læs med her og få vores gode tips til den aktive ferie i Dubai. Til dig der nyder at få pulsen op når du er på ferie og ikke blot kan nøjes med at få kuldegysninger af din…Læs videre “Aktiv ferie? 5 bud på aktiviteter i Dubai der får pulsen til at stige”

Hvis du ikke allerede har været i Dubai, så har du noget at glæde dig til. Dubai byder på alt lige fra fantastiske strande, fantastiske seværdigheder, muligheder og masser af sol. Dubai har mere eller mindre det hele og du kan både tage på badeferie og stå på ski samme dag. Dubai byder på uforglemmelige oplevelser som ikke kan findes andre steder. Hvis du rejser alene, som par eller med børn, så kommer I ikke til at kede jer. Læs med her.   Dubai har et dejligt varmt…Læs videre “3 gode grunde til at rejse til Dubai”

dubai-minder

Når man er ude og rejse så får man masser af muligheder for at vise at man har været i et givende land. Oftest kan du finde køkkenmagneter med bynavne og lidt kendte turistattraktioner på, du kan købe t-shirts, øloplukkere… you name it, der alle er gode til at vise hvilken verdensrejsende du har været. Sammen med diverse souvenirs kommer også feriebilleder, minder og sjove oplevelser der ikke er blevet fanget på kamera, men som er for gode til at glemme, og det triste er…Læs videre “Forevig dine ferieminder på en kreativ måde.”

vild

Planlægger du en rejse til Dubai? Byen byder på mange spændende oplevelser. De endeløse shoppinggader, imponerende bygninger og mange springvand er velomtalte af turister, men lad dig ikke nøjes med det: Hvis du vil opleve Dubai med pulsen oppe, så er der nogle ting, du skal have på din must-see liste! I Dubai kan man købe stort set alt – fra herretøj til husdyr til sportsvogne byder sheikernes by på lidt af det hele. Men når du allerede har brugt penge på rejsen dertil, så…Læs videre “Vilde oplevelser i Dubai – 3 ting du skal prøve”

dubai tips

Hvis du har tænkt at Dubai aldrig har været det mest oplagte og billige feriemål, bør du tænke om igen! Dubai er gennem de seneste år hurtigt blevet et foretrukket feriested for turister, også fra USA og Vesteuropa. Dubai er nok mest kendt for sit guld og glimmer og luksushoteller i dyre domme, men hvis man er frisk på selv at grave lidt, kan man sagtens dykke ned i Dubais rige historie ved at tage på marked eller opleve ørkenen. Der er ikke den seværdighed,…Læs videre “5 tips til dig der skal rejse til Dubai”

husalarm

Der er mange historier om hvordan folk er kommet hjem til et hus der har haft uønskede gæster. I længden ødelægger det hele oplevelsen om den komplette gode rejse, for mens afrejsen og turene rundt i udlandet har været vidunderlige hyggelige, og hjemrejsen har været ganske udmærket, så ødelægges det ved det sidste øjeblik i hjemkomsten hvor man pludselig skal kigge efter hvad der mangler, håndtere at nogle har trådt så langt ind i ens personlige rum. Hvad kan man gøre ved dette? Hvordan kan…Læs videre “Sådan passer du huset mens du er på ferie”

strand dubai

Er du ved at planlægge den næste ferie? Mange familier planlægger sommerferien i god tid, fordi de gerne vil have styr på detaljer som flybilletter, hotel, rejsedato og lignende. Jo tidligere du er ude, jo bedre priser kan du som regel også finde. Det er meget individuelt hvor rejsen skal gå hen for den enkelte familie. Nogen holder altid ferie det samme sted, imens andre prøver forskellige lande hvert år. Det er meget populært at besøge Dubai, da landet har meget at byde på for…Læs videre “Rejseguide til Dubai og 3 steder du skal opleve”

Annonce Dubai har de seneste år udviklet sig til et stor og sprudlende storby med et hav af muligheder for store og små. I Dubai er der både sol og strand, men er også en levende metropol, hvor shopperne og kulturelskerne kan gå amok. Storbyoplevelsen Rejser du til Dubai for at opleve kulturen og den buldrende metropol med de mange shoppemuligheder? Dubai indeholder det hele. Gode shoppingssteder i byen er blandt andet Dubai Mall (verdens største storcenter), Souk al Bahar eller Mall of the Emirates….Læs videre “Sådan får I en rejse for hele familien”

billige flybilletter dubai

Vil du gerne ud at rejse nu? Eller bare snart? Vil du gerne et spændende sted hen? Og et sted der er varmt? Så skal du tage til Dubai. Dubai er et yderst dejligt og interessant sted, og du vil helt sikkert ikke fortryde, at det var der, du tog til. Hvis du ønsker at vide mere om Dubai, kan du læse med herunder, og du kan også læse om, hvordan du finder nogle billige flybilletter dertil samt læse nogle gode råd til at finde…Læs videre “Sådan finder du billige flybilletter til Dubai”